Co kdybys mohla získat víc sebevědomí díky módě a bez jediného nákupu?

Protože to je možné! Vítej v programu

SEBEVĚDOMÁ DÍKY MÓDĚ

program pro tebe, hvězdo

Ačkoliv na první pohled u tebe všechno vypadá skvěle, uvnitř cítíš nejistotu. Ačkoliv děláš to nejlepší, co umíš a znáš, necítíš se ukotvená, nejsi sebevědomá a samozřejmá. 

Zažíváš pořád dokola okamžiky a situace, ve kterých se chceš za sebe postavit, chceš něco udělat, ale jsi paralyzovaná... svým nízkým sebevědomím. 

A sama sobě říkáš, proč nejsi dost dobrá a co všechno by muselo být jinak, aby sis sebe mohla vážit. 

Musela bys zhubnout. 
Musela bys změnit práci. 
Musela bys vydělávat víc peněz a koupíš si lepší oblečení. 
Nemáš partnera a všechny tvé vztahy zkrachovaly. Sebevědomí ti naskočí, až si najdeš vztah. 
A nebo vztah máš, ale ani ten ti sebevědomí nedodal a ty jsi stále nespokojená. 

A nejhorší je, že i kdybys splnila všechny podmínky, sebevědomí ti to stejně nedodá. 

Sebevědomí se dá najít jedině uvnitř tebe. A troufám si dokonce říct, že se sebevědomím se ti mohou splnit všechny tvé sny, protože je začneš sama tvořit. 

KDE NAJÍT SEBEVĚDOMÍ?

Muži nachází svou hodnotu skrze postavení ve společnosti a obecně uzvánavou definici úspěchu. Sebevědomí jim stoupá s výkony a s překonáváním sebe. 

Jenže pro ženy tato cesta není. A proto jsem pro tebe vytvořila tento kurz. 

Jak zjistíš, zda

je tento program pro tebe?

Je pro tebe, pokud

Chceš pomalu a jistě jít cestou k větší svobodě a sebejistotě a sebevědomí. Jsi připravení a ochotná podívat se do sebe a pomalu, postupně a v jistotě začít dělat věci jinak. Tak, aby ti fungovaly, aby ti tvůj šatník sloužil a podporoval tě v tvém životě. Si přeješ najít cestu k sobě, ke své autentické osobnosti.

NENÍ PRO TEBE POKUD

Čekáš instantní rady, co si obléct za trend, aby ses cítila in a dobře. Není pro tebe, pokud chceš vědět, jaké máš nosit bary a co ti sluší - to řešíme ve STYLE BOARD WORKSHOPu nebo v SELF INVESTMENT CLUBU. Není pro tebe, pokud chceš tip na to, jak vytvářet iluzi úspěchu a naplněného života.

kokrétní výsledky

které můžeš od programu čekat:

Pochopíš, jak sebevědomí funguje - odkud se bere, jak o něj přicházíme.
Naučíš se si ho nahodit na přání. Ukážu ti, jak si sama najdeš svůj způsob, jak to udělat na požádání.
Naučíš se, jak sebevědomí dlouhodobě kultivovat. Aby tě už jen tak něco nerozhodilo, aby tě jen tak někdo nemohl sundat.
Naučíš se používat svůj šatník tak, aby ti sebevědomí dodával a ne shazoval.
Ukážu ti praktické tipy, jak začít pracovat s oblečením tak, abys na sebe byla hrdá a tvé sebevědomí stoupalo BEZ NÁKUPŮ.
Zažehne se v tobě jiskra sebevědomí, nebo se víc rozhoří tvůj stávající plamen. To, jak se to projeví v tvém životě, to je překvapení.

AHOJ HVĚZDO,

JÁ JSEM KAMILA

Miluju, když život a všechno v něm dává smysl. Ačkoliv jsem vystudovala módu, čím víc jsem pronikala do zákulisí výroby oblečení a celého systému, tím víc mi to nedávalo smysl. Nadprodukce, tuny textilního odpadu, jedna kolekce za druhou. A tak jsem ve dvacetičtyřech letech opustila vysněnou práci v Paříži a začala jsem tvořit módní průmysl, který má smysl. 

A teď jsi i TY součástí mého plánu, protože i přes všechny ty haldy oblečení, které módní průmysl denně chrlí, ženy jsou stále nespokojené se svým šatníkem. Stále řeší, že nemají co na sebe, i když mají skříně plné a pořídit si mohou cokoliv. 

Řešení totiž není v nákupech, ale v našem vnitřním nastavení, v poznání sebe a vyjádření sebe skrze módu. Tam začne všechno dávat smysl - jak tobě na osobní úrovni, tak globálně. 

obsAH programu

1. Jak najít sebevědomí v sobě

Podíváme se na teorii sebevědomí a na to, co nám dnes cpe společnost: že sebevědomí se dá získat skrze nabývání majetku nebo společenského statusu. To ale nefunguje. Jak tedy na to?

2. Jak si nahodit sebevědomí, když o něj přijdeme

V druhém videu si vysvětlíme, jak si nahodit sebevědomí na přání. A vydefinuješ si svůj vlastní způsob, po kterém můžeš sáhnout pokaždé, když se něco vysype.

3. Jak získat sebevědomí díky šatníku

Sebevědomí se nedá koupit v nových botách nebo kabelce. Jak nám tedy může šatník pomoct k pocitu sebejistoty a sebevědomí? To se dozvíš ve třetím videu.

4. Jak vše uvést do harmonie

Umět si nahodit sebevědomí na přání je skvělé, ale je možné ho i dlouhodobě kultivovat a pěstovat. Aby v tobě postupně rostlo. S věkem sílilo. Aby ses cítila čím dál tím víc ukotvená ve své sebehodnotě. Aby ses cítila samozřejmá. A je to snadnější než to, co děláš dnes, přitom se do toho nikomu nechce.

5. Tři fashion tipy pro větší sebevědomí

A na závěr tři konkrétní tipy, díky kterým budeš mít víc sebevědomí aniž by sis koupila cokoliv nového na sebe.

BONUSOVÁ VIDEA 

Jak ti móda pomůže získat disciplínu 

Disciplína dělat věci, které nejsou snadné, je součástí sebevědomí. Proto pro tebe mám speciální bonus video o tom, jak ti móda pomůže s disciplínou bez toho, abys musela používat sílu vůle. 

Jak žít svou krásu ve své síle

Oblékáš denně džíny a tričko ze strachu, že budeš moc? Moc vidět, moc nápadná, moc krásná. Že si o tobě budou ostatní něco myslet a budou o tobě mluvit. Cítíš, že se sama tlumíš, že ti tvůj život a tvá svoboda a potěšení ze života někam utíká. Nejsi v tom sama. Pomohla jsem s tímto pocitem už mnoha ženám a v tomto videu provedu i tebe. 

Sebevědomá v romantickém vztahu 

Jak tvořit krásný vztah s mužem? Skrze upřímné vyjádření toho, co cítíš. Ve své síle i zranitelnosti. O tom, jak se móda může stát tvým pomocníkem na cestě k sobě a k vyjádření toho, kdo jsi - ve tvé síle a zranitelnosti - se podíváme v tomto videu. 

CO NAJDEŠ V PROGRAMU

8 videí 

Praktické úkoly a vedení

Příklady z života mých klientek 

Příklady z mého vlastního života 

[2.500 Kč]

Může ti nějaký online program pomoct získat víc sebevědomí? 

Dnes víš, co nefunguje. Víš, že když nakupuješ nové oblečení, jen tím zakupuješ své nepříjemné pocity, ale dlouhodobě ti to dobře nedělá. Nevážíš si sebe víc za to, že sis pořídila nové hodinky. Už tedy víš co nefunguje, otázkou zůstává, co funguje? 

Progam Sebevědomá díky módě je jak mentoring, kde ti ukážu, jak jinak můžeš myslet, jak můžeš vnímat sebe, jak se sebevědomí získává trvale, jak si ho nahodit, když se něco zhroutí. Jsou to konkrétní návody, jasné vedení.

Stejně tak je program koučingem, kde ty sama hledáš svou verzi toho, jak tyto principy zavést do tvého denního života. Dostaneš tedy jasnou odpověď na otázku: Jak získávat sebevědomí? A bude přímo na míru tobě. A teď už budeš vědět, co dělat namísto starých programů, které nefungovaly. 

Představ si...

Že dáš konečně výpověď a najdeš si práci, kterou budeš milovat. 

Že konečně začneš podnikat. 

Že začneš každý den s lehkostí cvičit.  

Že konečně pošleš kdo p*dele tu osobu, která z tebe saje život. 

Že konečně odejdeš ze vztahu, který už je stejně mrtvý… 

Představ si, že jsi SEBEVĚDOMÁ žena, která zná svou hodnotu. Představ si, že se každé ráno budíš s myšlenkou: já jsem na sebe tak ku*va hrdá!

Představ si, že přirozeně držíš tělo zpříma a bradu nahoře.

Představ si, že děláš svět kásnějším jen tím, že jsi. Sebevědomá žena, která se dokáže postavit za sebe, za tomu, v co věří. A tak žije ten nejkrásnější život ve své síle, lásce a svobodě. 

A to vše je naprosto možné! 

CO BYS JEŠTĚ POTŘEBOVALA VĚDĚT

kolik času program zabere?

V programu je 8 videí v délce 20-35 minut. Po dobu dvou měsíců ti každý týden přijde email, abych ti pomohla programem projít až dokonce. Můžeš ho ale také celý slupnout za jedno odpoledne. A hlavně! Opakování je matka moudrosti a změn. Takže neváhej poslouchat program několikrát, aby si to všechno hezky sedlo.

JAK DLOUHO MÁM K PROGRAMU PŘÍSTUP?

K programu máš roční přístup a můžeš si ho stáhnout a poslouchat ho dle své libosti vždy, když ucítíš, že ho potřebuješ. A to ti i doporučuji. Vracet se k němu. Protože tvé aktuální nastavení ses naučila opakováním. Pokud teď chceš v životě něco změnit, budeš muset opět využít síly opakování. A ono si to bude postupně sedat.

Kdy mohu do programu vstoupit?

Kdykoliv. Program Sebevědomá díky módě je na tvé vlastní práci na sobě. Já ti jsem průvodcem, ale tvá práce je na mě nezávislá a proto můžeš vstoupit kdykoliv.